Geld Verdienen met Paypal

Veel mensen vragen zich af hoe je met PayPal geld kunt verdienen. PayPal is een online betaal systeem, net zoiets als iDeal, maar bij Paypal kan je een rekening openen en betalingen ontvangen van andere rekeninghouders. Het saldo kan overschreven worden naar je bankrekening, of gebruikt worden voor online betalingen bij verschillende webshops.

Uitbetaling vanaf $6.00 via PayPal
betaling vanaf $6.00 via PayPal

PayPal opereert internationaal wat het mogelijk maakt om eenvoudig online geld te ontvangen van personen en bedrijven wereldwijd. Er zijn dan ook veel websites die hun leden uitbetalen via PayPal, zoals de sites die je op deze pagina kunt vinden.

Ook grote internationale advertentiebedrijven en affiliate netwerken maken er gebruik van waaronder domein parkeer diensten en vele individuele affiliate en reseller programmas. In Nederland zijn er ook een aantal te vinden.


Uitbetaling vanaf €1 via PayPal

marktonderzoek

Een van de meest voor de hand liggende manieren om geld te verdienen met Paypal, is door middel van verkopen op Marktplaats en eBay. PayPal is namelijk ooit opgericht als betaalsysteem voor de populaire veilingsite eBay, en wordt tegenwoordig ook gebruikt op Marktplaats als veilige manier om onderling betalingen te verrichten. Marktplaats is inmiddels onderdeel van eBay.

Daarnaast zijn veel Amerikaanse bedrijven die webmasters betalen voor het plaatsten van advertenties. De webmaster krijgt een vergoeding per klik, per impressie, per lead of per sale. Traditioneel betalen deze bedrijven altijd via Paypal uit maar het kan ook via IBAN met een BIC code.


PayPal Saldo Investeren

Heb je deelgenomen aan een van de eerder genoemde sites en je verdiensten uit laten betalen via PayPal? Dan kun je natuurlijk het geld naar je bankrekening overmaken, maar er zijn ook manieren om ervoor te zorgen dat je in de toekomst meer inkomsten kan realiseren door het saldo te investeren.

Met je accountsaldo kun je online diensten aan schaffen zoals een domeinnaam en webhosting. Hiermee kan je een eigen website opzetten om de sites waar je lid van bent te promoten. Om vervolgens bezoekers naar je website te krijgen kun je met je Paypal saldo advertentieruimte kopen.

Upgrades
Sommige sites bieden de optie om je account te upgraden. Je betaalt dan een bepaald bedrag en in ruil daarvoor wordt je account omgezet in premium met veel extra voordelen. Meestal, maar niet altijd, kan dit betekenen dat je ook meer gaat verdienen, en soms krijg je ook gratis advertentiemogelijkheden. Laat je altijd goed informeren voordat je besluit om een upgrade aan te schaffen.