Geld Verdienen met Online Marktonderzoek

Een leuke en interessante manier om thuis geld te verdienen is deelnemen aan online marktonderzoek en betaalde enquêtes. Er zijn hiervoor een aantal online panels gespecialiseerd in marktonderzoek die consumenten belonen voor deelname aan deze onderzoeken. Als je op zoek bent naar leuk thuiswerk is dit de perfecte manier om voor extra inkomsten te zorgen.

marktonderzoek

Mysurvey is een panel waarbij je met je lidmaatschap tevens deel uitmaakt van een online gemeenschap van consumenten, die hun mening geven over producten en diensten van allerlei bekende merken. Na deelname aan verschillende onderzoeken kun je via de link ‘Mijn Premies’ enkele manieren vinden om je verdiende punten in te wisselen. Zo is het mogelijk om je punten in geld om te zetten, en uit te laten betalen via PayPal. Daarnaast kun je ze inwisselen voor cadeaubonnen van o.a Bol.com, Blokker of Ikea.

marktonderzoek

GlobalTestMarket is een professioneel onderzoeksbedrijf dat samenwerkt met verschillende bekende merken. Niet alleen in Nederland, maar ook internationaal. Nederlandse consumenten kunnen gratis lid worden en punten verdienen met deelname aan deze online onderzoeken. Punten kunnen worden ingewisseld voor geld of leuke cadeaus.

isay-onderzoeksbureau
tonula-surveys
onderzoeksgroep
opinieland-onderzoekspanel

Als deelnemer ontvang je een vergoeding voor het volledig invullen van vragenlijsten die invloed hebben op de ontwikkeling van nieuwe producten en diensten.

Het gaat als volgt te werk; Na je aanmelding wordt je via email op de hoogte gesteld van nieuwe onderzoeken waaraan je kunt meedoen. Het is verstandig om nog even in op je profielpagina te kijken. Zorg ervoor dat je profiel volledig ingevuld is, hiermee vergroot je namelijk de kans om uitgenodigd te worden voor onderzoeken.

onderzoekspanel

Euroclix, het meest populaire spaarprogramma heeft een eigen panel genaamd panelclix, waardoor je als lid van regelmatig uitgenodigd kan worden voor deelname aan marktonderzoek. Deze onderzoeken zijn anoniem, en jouw bijdrage kan bedrijven helpen om producten en reclamecampagnes te verbeteren. De combinatie spaarprogramma en onderzoek panel zorgt ervoor dat jij als lid veel sneller punten spaart waardoor je uiteindelijk weer vaker een uitbetaling kunt aanvragen.

Dit soort onderzoeken zijn zeer belangrijk voor bedrijven en instanties, omdat ze hiermee kunnen peilen hoe consumenten denken over een bepaald merk, product of dienst. Soms wordt er in een marktonderzoek gevraagd of je een bepaalde reclame herkent, wat voor gevoel je hierbij krijgt, en wat voor indruk het heeft achtergelaten. Aan de hand van jouw antwoord kunnen de bedrijven hun marketing in de toekomst beter afstellen. Het kan ook voorkomen dat er wordt gevraagd naar je persoonlijke mening over een product.

Aangezien deze informatie waardevol is voor bedrijven die producten op de markt brengen, is een vergoeding uiteraard ook op zijn plaats. Deelname aan marktonderzoek levert voor jouw dus niet alleen extra inkomsten op, maar je mening of suggestie kan gebruikt worden om producten en/of diensten te verbeteren.

3 reacties
 • B.Mullens

  11 november 2011

  Geachte Mevrouw Mijnheer.
  Al enige tijd ontvang ik geen betaalde e.maails meer van u!
  Ik heb mij niet uitgeschreven ….HOE KAN DIT??????
  Graag uw antwoord want ik doe al best lang mee en nu ben ik alles kwijt, en dat kan toch niet de bedoeling zijn toch?

 • admin

  3 december 2011

  Beste B. Mullens,

  Een specifieke vraag als deze kun je het beste aan richtten aan de site waar je lid van bent. Wij kunnen hier geen antwoord op geven omdat wij slechts een informatieve site zijn, en geen spaarprogramma.

 • Ilonka

  7 december 2011

  Geachte heer/mevrouw,

  De afbeelding van de onderste advertentie werkt niet meer. (globaltestmarket)

  Met vriendelijke groet,
  Ilonka

Reageren is niet meer mogelijk